Sådan foregår en akupunkturbehandling

Første gang du kommer til klinikken, vil der være en indgående samtale hvor vi gennemgår din grund eller dine grunde til at du ønsker akupunkturbehandling. Dette bliver skrevet ind i din journal.

Efter samtalen skal du ind til behandling i en kabine.

Her vil du få et papirlagen, som du beholder igennem dit behandlingsforløb. Alle behandlinger foregår i en uforstyrret og aflukket kabine. Du vil ligge på en indstillelig og behagelig briks i beroligende omgivelser.

Der er en stol til tøjet, samt varmelampe og tæppe til at holde kroppen varm. Fodtøj og strømper skal ofte af, og nogle gange er det også nødvendigt at bluse og bukser skal af. Vi anbefaler derfor at du tager løst og behageligt tøj på.

Information om forløbet

I de opfølgende behandlinger spørger vi ind til eventuelle reaktioner eller forandringer du måske har mærket efter sidste behandling. Det er vigtigt og vil påvirke hvordan din efterfølgende behandling bliver tilrettelagt.

Det er individuelt hvor mange behandlinger du skal have, men du bør forvente et sted mellem 5–10 behandlinger. Ved kroniske tilstande skal du gerne starte op med et intensivt forløb med 5 behandlinger på 5 dage for at opnå den bedste effekt.

Øjenpatienter skal i de fleste tilfælde have 2 behandlinger på samme dag, de dage de får behandling. Der vil i disse tilfælde være en times pause mellem behandlingerne. Du er meget velkommen til at vente hos os, eller du kan gå en tur i området.