Hvad er spinalstenose?

Ofte starter det med at man har et slid på ens rygsøjle som over en årrække bliver værre og værre. Det kan både være i nakken og i lænden. Til sidst bliver forandringerne i knoglerne så udprægede, at rygmarvskanalen forsnævres. Når forsnævringen er blevet for stor, kan det komme til at trykke på nerverne.

Hvis problemet er i nakken, kan der f.eks. opstå føleforstyrrelser i armene. Du kan også opleve nedsatte kræfter.

Hvis problemet er i lænden, vil du kunne opleve det som iskiassmerter og/eller tunghed i benene. Det kan også give store problemer med at gå, stå og sidde.

Du har måske oplevet en lindring når du bukker dig fremover. Dette skaber afstand imellem ryghvirvlerne, som så mindsker smerterne.

Akupunkturbehandling ved spinalstenose

Akupunktur har en god virkning, da den er med til at give bedre blodcirkulation i området. Det giver en nedsættelse at smerterne. Det vil også give dig mulighed for at kunne lave de øvelser der kan holde kroppen smidig og fri for smerter.

Akupunkturbehandlingen for spinalstenose er en kombination af to akupunktursystemer som har en stor synergieffekt. Du skal have et intensivt behandlingsforløb på 5 dage i træk.

Igennem forløbet vil vi holde øje med hvordan din krop tager imod behandlingen, og er der gode fremskridt vil vi anbefale opfølgende behandlinger indtil du er helt på plads.