Slidgigt – artrose

Gigt er et smertefuldt problem for mange mennesker. Ofte tænker man at det kun rammer ældre mennesker, men det er ikke hele sandheden. Det rammer også yngre mennesker. Man ved, at gigt kan være arveligt, at gigt kan skyldes livsstil, og at gigt også kan ramme helt tilfældigt.  

Fælles for næsten alle gigtsygdomme er, at de giver smerter. 

Symptomerne på slidgigt kan være ledsmerter, ømme og stive led, samt knasen og skurren i leddene. Dette skyldes, at brusken i leddene er påvirket, hvilket giver mere stivhed og mere hævelse end normalt. Alle led kan rammes af slidgigt, men dem der bliver hyppigst ramt er: tommelfinger, storetå, knæ, hofte, lænd og ryg.   

Akupunkturbehandling ved slidgigt

Når der sættes en nål i området med gigt, starter der en reaktion i kroppen. Blodtilførslen forøges og eventuel inflammation eller hævelse kan blive formindsket. Dette forårsager at smerten mindskes eller fjernes, og at bevægeligheden efterfølgende bliver bedre. 

Efter 5-7 behandlinger vil der i visse tilfælde også kunne komme mere kraft i hænderne. Vi kan dog ikke love at det sker for alle.  

Vores krop kan betragtes som et meget avanceret elektrisk kredsløb. Al bevægelse er et resultat af elektriske impulser fra hjernen til musklerne. Når signalet rammer musklen, trækker den sig sammen, og musklen bevæger på den måde legemsdelen som den er tilhæftet på.

I enhver muskelspænding er der en øget ladning af elektricitet. Dette er også stedet hvor det gør mest ondt ved massage på området, som også bliver kaldt for triggerpunktet.
Et stik med en akupunkturnål direkte ned i triggerpunktet/myoser udløser den ophobede elektriske energi øjeblikkeligt.

Akupunktur kan hjælpe ved slidgigt i f.eks.:

Spørg endelig, hvis du spørgsmål til behandlingen.

Succeshistorie