Muskelsmerter i hverdagen rammer rigtig mange

I takt med at vores arbejde er blevet mere stillesiddende foran en computer eller repetitivt med maskinen på lageret, så har måden vi bruger vores krop på ændret sig – og det ikke nødvendigvis til det bedre. Det stillesiddende og repetitive arbejde kan hurtigt give muskelsmerter og ledsmerter. Døjer du med ømme muskler og trætte led, så er der heldigvis hjælp at hente.

Hvordan opstår smerter i led og muskler?

Når du sidder ved et skrivebord og arbejder med en computer hele dagen, er der stor risiko for at få skader. Ja, det er rigtigt!

Er bordet indstillet for højt skal du løfte dine skuldre en lille smule hele tiden og det vil på sigt kunne give skader i nakke og skuldre.

Arbejder du meget med mus og er denne for langt ude til siden, så kan albuen blive overbelastet og man får en ’musearm’. Den vil over tid kunne kravle helt op i nakken og ofte med et punkt lige på siden af skulderbladet det gør ekstra ondt.

Uden at tænke nærmere over det kan du komme til at sidde med hovedet foran kroppen, det samme med skulderne og du sidder nu i det som vi kalder ”muslingformen” og arbejder i måske mange timer. Dine muskler bliver udfordret for til sidst at blive stive og give smerter i nakke. Blodomløbet i benene kan også blive påvirket, hvilket vil vise sig som hævede og stive ben.

Ud på eftermiddagen kan mange også opleve ”at hænge i stolen og kravle ind under skrivebordet”, det giver også nogle uhensigtsmæssige arbejdsstillinger som udfordrer og påvirker kroppen.

Akupunkturbehandling ved muskelsmerter

Vores oplevelse her i klinikken når folk kommer er, at indtil muskelsmerterne kommer, er den forkerte stilling ikke noget der bliver tænkt over. Når smerten så er kommet, går det normalt for lang tid inden der bliver lavet en handling på det.

Vi arbejder her i huset med at få musklerne tilbage til der hvor alt var godt og musklerne ikke gør ondt. Det har vi stor erfaring i og har hjulpet mange tilbage til deres hverdag igen.

Herunder ses en liste over nogle af de muskelsmerter folk kommer med og vi har succes med at behandle. Kontakt os meget gerne for en uforpligtende snak om enhver slags muskelsmerte du mærker og hør mere om vores erfaring med behandling af denne.

Succeshistorie