Sukkertrang

Det kræver motivation at gå i gang med en varig kostændring. Akupunktur hjælper med at dæmpe sult og ædeflip, samt trangen til sødt. Denne behandling er et tæt samarbejde imellem dig og os. Det er vigtigt, at du er helt afklaret med, at nu er det øjeblik, hvor du ønsker at ændre på dine spisevaner.

Herunder finder du en kort beskrivelse af de områder på kroppen som bliver behandlet:

Bugspytkirtlen

Regulerer næringsoptagelse, trang til søde sager, forbrænding, enzym produktion og blodsukker. Påvirker madintolerance med symptomer som luft i maven og diarré.

Lever

Påvirker symptomer på træthed/depression, allergi og tarmproblemer.

Hypotalamus

Regulerer lysten til mad og trangen til søde sager, øger mæthedsfornemmelsen, og styrer blodtryk, blodsukker og kroppens temperatur.

Hypofyse

Styrer behov for sukkertrang op til menstruation.

Mavesæk

Regulerer sultfornemmelse og mavesyre. Virker positivt mod mavekatar, kolik og mavesår.

Sultpunkt

Mindsker sultfornemmelsen.

Præfrontallap

Øger den bevidste indstilling til din beslutning om en kostregulering.

Præfrontallap

Øger den bevidste indstilling til din beslutning om en kostregulering.

Hvordan stopper du din sukkertrang

Sukker kan være meget vanedannende for alle mennesker. Hvem elsker ikke en fredag aften på sofaen med en skål fredagsslik og en god film i fjernsynet? Men for nogle kan fredagshyggen udvikle sig til en sukkertrang der kommer igen og igen, og i nogle tilfælde kan den tage overhånd og udvikle sig til at være en sukkerafhængighed.

Lider du af uhensigtsmæssig sukkertrang eller sukkerafhængighed, kan akupunktur måske være en hjælpende hånd til dig.

Når vi behandler sukkertrang med akupunktur, gør vi det ved at placere nåle i nogle af de områder, der er knyttet til appetitregulering og ”cravings”. Vi sætter nålene både i dine ører og enkelte på din krop. Denne form for akupunktur er en effektiv behandling mod dårlige vaner og sukkertrang. Men det kan dog aldrig stå alene, og det er derfor vigtigt at du også er motiveret for kostændringen.

Akupunkturbehandling mod sukkertrang

I selve akupunkturbehandlingen af din sukkertrang, sætter vi små nåle i forskellige zoner i øret og på kroppen. Efterfølgende placerer vi også nogle små permanåle i ørene, som skal blive siddende i dine ører indtil næste behandling foretages.

Du skal forvente 2 behandlinger om ugen i 2 uger.

Er der stadigvæk lidt tilbage skal du have en behandling mere

Spørg endelig, hvis du spørgsmål til behandlingen. Du er som altid velkommen til at ringe til os på tlf: 52 19 36 44 og få en snak eller booke tid til en uforpligtende samtale her i klinikken.