Diabetisk retinopati/Diabetisk øjensygdom

På nethinden sidder alle vores synsceller der giver os vores farveopfattelse, vores skarpsyn og periferisk syn.

Ved diabetisk retinopati kan der komme skader på de små blodkar, der sørger for næringen til nethinden. Dette vil skabe en gradvis nethindeforandring. Det er en meget uheldig situation, da øjet har brug for ilttilførsel og næringsstoffer. For at komme øjet til hjælp, begynder kroppen at danne nye blodårer. Desværre er de blodårer meget skrøbelige. De bliver ofte utætte og der siver blod ud i øjet, som ofte opfattes som små ”fluer” i synsfeltet.

Effektiv behandling for bedre blodgennemstrømning og synsforbedring

Når dette sker, vil der kunne ske endnu mere skade i øjet. Med akupunkturbehandlinger skaber man en bedre blodgennemstrømning til øjet, og chancen for bevarelse af synet er væsentligt forbedret. For nogle bliver synet også bedre, men det er ikke noget vi kan love.

Efter behandlingen vil mange opleve at der vil være færre blødninger.

Selve akupunkturbehandlingen foregår på fødderne, hænderne, ved øjenbrynene og i øjenomgivelserne. Der ændres på stederne fra behandling til behandling.

Man starter med en samtale med efterfølgende synstest her i klinikken. Så kommer man ind i en kabine og bliver behandlet intensivt.

Et normalt behandlingsforløb varer i 2 efterfølgende uger. Forløbet ser således ud: 2 omgange af 5 dage, med 2 behandlinger per dag. Det vil sige 20 behandlinger på 10 dage. En behandling varer i 30 minutter, derefter får man en times pause og til sidst en behandling mere på 30 minutter.

Efter din sidste behandling vil du få endnu en synstest og en afsluttende samtale hvor vi gennemgår forløbet.

Prisen for de 20 behandlinger er i alt 6.750,-

Spørg endelig, hvis du har spørgsmål til behandlingen.