Uro i benene eller kramper i læggene

Uro i benene er en af de lidelser, hvor vi har et rigtig godt resultat med akupunkturbehandling.

Men hvad er urolige ben / RLS / restless legs?

Urolige ben, også kendt som Restless Legs Syndrome (RLS), karakteriseres ved muskelspændinger i lægmusklerne, hvilket resulterer i en ubehagelig smertefri uro i benene. Tilstanden kan også give kortvarige kramper, der forårsager spjæt i benene.

Hvordan føles urolige ben / RLS / restless legs?

Der er flere symptomer knyttet til RLS, blandt disse er:

Disse, og andre symptomer, kan resultere i forstyrret søvn og føre til vedvarende træthed i løbet af dagen. Koncentrationen kan blive påvirket, og en generel tristhed kan indtræffe på grund af manglende overskud i hverdagen.

Kan man selv gøre noget ved RLS / restless legs?

Der findes 2 typer af RLS – primær og sekundær:

Primær RLS er ofte arvelig og udvikler sig gradvist over tid, hvilket gør det udfordrende at diagnosticere og behandle tidligt.

Sekundær RLS er der ofte en grund til man får:

Symptomerne kan opstå pludseligt, men i mange tilfælde har den enkelte mulighed for at gøre noget selv. Nogle mennesker oplever lindring ved at indtage jerntilskud, mens andre gavner af at tilføje B-12 og B-kompleks til deres kost. Desuden spiller magnesium en essentiel rolle i muskelfunktionen, og mangel på dette i kroppen, kan resultere i reaktioner såsom muskeldysfunktion.

Folinsyre er endnu en god ting at spise. Det kan enten indtages som kosttilskud eller optages gennem kosten – især fra fødevarer som spinat, grønne/grove grøntsager, indmad, kornprodukter og mælk, der alle udgør gode bidragsydere til folinsyre.

Akupunkturbehandling mod uro i benene

Vi tilbyder en effektiv behandlingsmetode, der kombinerer to teknikker og ofte resulterer i positive resultater.
AcuNova, som er en moderne teknik baseret på vestlig tankegang, og den klassiske kinesiske teknik, forkortet som TCM. Ved at integrere disse to teknikker formår vi at reducere ubehaget, og den enkelte oplever forbedret nattesøvn allerede efter få behandlinger

Hvor mange behandlinger skal man have?

Behandlingen sker over fem dage i træk, hvor man får én behandling pr. dag. Den 6. behandling skal du have en uge senere. På det tidspunkt vil vi lave en evaluering af forløbet. Målet vil altid være at få muskelspændingerne til at forsvinde, eller at få dem reduceret så meget som muligt.

Du skal forvente at gå til opfølgende behandlinger. Det er dog forskelligt hvor ofte det er nødvendigt. Nogle kommer én gang om måneden, mens andre kommer hver 3. måned.

Nogle kan allerede sove bedre efter et par behandlinger, men det er ikke noget vi kan love vil ske for alle.

Succeshistorie