Der er flere fordele ved at anvende akupunktur til sundheds- og sygdomshelbredelse.

Akupunktur er en behandlingsmetode der ved nålene placering frigiver energi i kroppen. Tilstoppet tilstande der kan give smerter og ubehag, lettes og man vil føle en bedring i både kroppen og i ens velbefindende. Måden akupunktur virker på er at få kroppens egne energi til at bekæmpe og helbrede sygdomme og smerter.  under behandlingen bliver blokader i meridianerne genåbnet. Derved kan kroppens energi få lov til at strømme frit inde i systemet, hvilket er forudsætningen for, at kroppens egne forsvarsmekanismer kan fungere optimalt.

Læs artikel akupunktur fra Styrelsen for Patientsikkerhed

I selve behandlingen vil du være i dialog med mig og give mig en direkte tilbagemelding om hvordan det føles. Det giver mig en nyttig viden til hvordan jeg vil behandle det du er kommet for.

Din aktiv medvirken vil sikre en hurtig og effektiv behandling af sygdom. Og oplysningerne herfra som regel vil indgå i min tilrettelæggelse af fremtidig behandling. Det er nogle af de primære fordele ved denne helbredelses-form.

Efter endt behandling vil kroppen være stærkere til at modstå sygdomme, blandt andet fordi blokaderne er fjernet i meridianerne og energien strømmer frit inde i systemet. Dvs. kroppens egen forsvarsmekanisme er aktiveret. Det gør at sygdomme har svært ved at træde ind i kroppen når forsvarsmekanismerne fungere tilfredsstillende.

Skader vil hele hurtigere, smerter vil være mindre grundet kroppens gode forsvar.

Når man taler om operationer eller medicinforbrug.  Er der gode resultater på akupunktur, der blandt andet har gjort at man har undgået ryg og knæoperationer. Kredsløbssygdomme er mindsket drastisk.

Uhelbredelige sygdomme som nervebetændelse i fødderne er gået fra en skala på 9-10 til 1-2 og for nogens vedkommende er symptomerne helt væk. Huston hovedpiner som kaldes selvmords hovedpine er behandlet til ingen smerter.

Kom ind i klinikken til en snak om du kan hjælpes så du kan undgå en operation