Det er vigtigt at søge behandling for smerter

Smerter kan være et tegn på noget er galt, som kan udvikle sig til en situation hvor hverdagen kan blive uudholdelig, Smerter kan være i nerverne, led og muskler, og i indre organer. Forkerte arbejdes stillinger, ved stillesiddende arbejde kan f.eks. Give nakkesmerter, hovedpine, skuldersmerter, musearm.

Smerten kan også være noget der bundet op på bestemte situationer, hvor man har haft for ensformigt arbejde, f.eks. ved løft / produktions arbejde, indstigning i bil. Smerter i led og muskler, gigtsmerter, tennis-arm, iskias, rygsmerter, menstruationssmerter mave og tarmproblemer, fortæller at smerter kommer af meget forskellige årsager.

Smerteoplevelsen kan være borende, murrende og let at lokalisere.

Nervesmerter kan opleves som, overfladiske, brændende, stikkende, svigende, jagende som elektriske stød.

Smerter fra indre organer kan opleves diffuse og med udstråling ud i andre organer som skuldre og ryg og reaktioner som opkast og kvalme.

Heldigvis er smerte som symptom, noget der ofte kan afhjælpe med akupunkturbehandling. Jeg behandler med forskellige akupunkturteknikker i den kombination der er mest optimalt til det problem jeg behandler. og smerten vil umiddelbar blive reduceret / forandre sig og smertefølelsen vil opleves mindre.

Nogle gange vil smerten være væk efter én behandling.

Ved kroniske smerter kan vi ofte få intensiteten ned fra øverste på skalaen til 1-2 på skalaen og helt væk i lange perioder.

Det vigtigste er at kunne forbedre livskvaliteten

Her nævnes nogle af de smerter / skader vi har behandlet:

Kontakt Akupunktur Huset