Kan du ikke falde i søvn når du lægger dig til at sove? Sover du uroligt og vender og drejer du dig i løbet af natten? Vågner du alt for tidligt eller har afbrudt søvn? Har du bekymringer eller sorg eller for meget tankevirksomhed? Du oplever måske at humøret skifter og er lidt ude af din kontrol. Koncentrationen kan være svær at fastholde.

En illustration af en person der føler sig forvirret - Uønskede tilstande eller psykisk ubalance

Så har du måske fået stress, og det er du ikke ene om. Rigtig mange mennesker har en eller flere af de symptomer som står beskrevet. Det er en tilstand der skal tages alvorligt, for at den ikke tager magten fra dig.

En speciel akupunkturbehandling kan være en stor hjælp. Med en kombination af øreakupunktur og kropsakupunktur kan der komme ro på kroppen.

Behandlingen vil ofte være over et forløb på mellem 5 og 7 behandlinger, hvor du er en stor medspiller i forløbet.

Her er nogle af de udfordringer jeg har hjulpet andre med:


Succeshistorie

Willy kom ind med store søvnproblemer, sov kun 2 timer ad gangen om natten og nogle gange blev det ikke til mere. Brugte hele formiddagen på at tage sig sammen til at komme ud ad døren for at købe ind. Jeg behandlede Willy med forskellige typer akupunktur, der har en rigtig god synergieffekt. Her er hvad Willy fortalte efterfølgende 😊 

WAW.. Hanne Jeg har sovet for første gang i lange, lange tider og jeg er frisk og nu får jeg lavet en hel masse. 1000, 1000 tak😊

Jeg havde i nu snart 2 år haft det svært på mange måder. Jeg ville ikke så gerne ud på gaden og være sammen med flere mennesker i længere tid. Jeg brugte rigtig meget energi op at lave beregninger for hvor jeg kunne gå uden at møde nogen. Jeg havde ikke godt i kroppen uden at kunne sige hvad det var. Var der fødselsdag i familien kunne jeg max være der i 2 timer, så skulle jeg ud og væk. Min skønne familie kunne ikke helt forstå det. Min søvn var elendig og tit lå jeg vågen meget at natten, tanker, irritation over at det var sådan kunne jeg også ligge at tænke på.
Jeg så et opslag på nettet at en mand havde fået hjælp med akupunktur og da tænkte jeg ” det måtte jeg prøve

Heldigvis for det. Nu har jeg fået 2 behandlinger. Tak, for kaffe, siger jeg bare 😊 Jeg har sovet HELE natten Mit humør er steget og går nu ud på gaden. Jeg en nu og bedre fornemmelse i kroppen.

Glarmester Claus kom til skade med sin hånd, da et stykke spejlglas knækkede imellem hans hænder.

Det efterfølgende ar har givet stærke nervesmerter og nedsat bevægelighed i tomlen.

Nu efter 8 behandlinger er smerterne væk og der er kommet lidt bedre bevægelighed i tommelen. Claus er rigtig glad og vi arbejder nu på mere bevægelighed.