Du går på gaden, og efter et stykke tid bliver du nødt til at stå stille. Det gør nemlig meget ondt i dine muskler i underben, lår eller balder. Når du så har stået stille i et lille stykke tid, forsvinder smerterne og du kan fortsætte hen ad gaden. Kan du nikke genkendende til dette gåmønster? Så har du højst sandsynligt åreforkalkning i de muskler hvor du har smerten.

Hvad er åreforkalkning i bund og grund?

Åreforkalkning kan beskrives meget detaljeret, men ganske kort er det:

Et billede af en gammel mand der står stille foran et bog butik - Vindueskiggerben

Blodcirkulationen er nedsat eller helt stoppet i et eller flere områder i kroppen. Dette sker på grund af en ophobning af fedtstoffer, bindevæv og kalk i en eller flere pulsårer. Åreforkalkning, forkalkning og arteriosklerose er alle navne for det samme problem.

En lang række lidelser er forårsaget af åreforkalkning. Blandt de mest almindelige kan nævnes:

Sådan foregår akupunkturbehandling mod åreforkalkning

Den første del af behandlingen sker over fem dage i træk, hvor man får én behandling pr. dag. Den 6. behandling skal du have en uge senere. På det tidspunkt vil vi lave en evaluering af forløbet. Målet vil altid være at få symptomerne til at forsvinde, eller at få dem reduceret så meget som muligt. Du skal forvente at gå til opfølgende behandlinger. Det er dog forskelligt hvor ofte det er nødvendigt – nogle kommer én gang om måneden, mens andre kun behøver en behandling hver 3. måned.


Succeshistorie

Inger

Mine vindueskikkerben er væk!!! 😊😁😊sagde Inger, da hun kom ind ad min dør til sin opfølgende behandling. SE her, hvad Inger har fået ud af behandlingen for Vindueskikkerben 

Mine ben gjorde ondt, når jeg havde gået ca. 100 meter, så skulle jeg sidde ned. Så sad jeg og kikkede hen ad vejen for at finde næste sted hvor jeg kunne sidde ned. Det var belastende. Så fik jeg anbefalet Akupunktur-huset, af en jeg går til bowling med. Nu har jeg været her 5 gange og mine ben har det så meget bedre. Jeg kan gå 1.5 km nu, uden pauser og min hverdag er så meget bedre.😊🙂